Először is köszönetet szeretnék mondani a trnd.com magyarországi csapatának, ezért a páratlan lehetőségért. Köszönöm! 🙂

20150507_193013

Bárki csatlakozhat az oldalhoz és ha szerencséje van, mint most nekem is, beválasztják terméktesztelőnek. Ez egy nagyon jó lehetőség, mert egy új terméket kipróbálhatunk, megtarthatjuk és cserébe annyit kérnek, hogy a véleményünket, tapasztalatainkat osszuk meg! Nem nagyszerű lehetőség?! Nekem az.

Most egy nem szokványos és egyáltalán nem ide illő bejegyzés következik, de ígérem hozok ma egy receptet is, bár hétvégén nem szoktam. Nem baj, ez a nap ma, a szokatlanság körül telik 🙂 Teszem ezt azért, mert sikeresen beválasztottak a 100 terméktesztelő közé, akik kipróbálhatják a Braun Silk-épil 9 új epilátorát. A termék, melyet kipróbálhattam és természetesen megtarthatom 🙂 tartalmaz egy:

  1. Sonic bőrradírozó kefefejet
  2. Arctisztító kefét
  3. Arcra használható fejet
  4. Beauty táskát
  5. és természetes a legfontosabb, magát az epilátort :)

20150507_193024

A termék forgalmi ára 69.999 Ft.
De most, hogy ezzel a kis bemutatással megvagyok, jöjjön a termékről alkotott véleményem, tapasztalatom.

CIMG0397

2015. május 6-án érkezett az e-mail, hogy beválasztottak és már másnap a kezemben tarthattam ezt a csodálatos gépet. Nem is mertem ilyen gyorsaságra gondolni, de ezzel is egy piros pontot szereztek 🙂

Mikor kicsomagoltam és a dobozból elővettem a terméket és tartozékait csak ámultam-bámultam. Már kinézetre is gyönyörű. Megfogott a színe és csillogása. Felfedeztem, hogy egy ki beépített elemlámpát is tartalmaz, ezzel megkönnyítve az epilálást, minden egyes kis szőrszálat láthatóvá téve, nem bújhatnak el 🙂

Az első szembeötlő változás, más gépekhez képest a 40 %-kal szélesebb fej, mellyel egyszerre nagyobb felületet epilálhatunk. Az új, innovatív MicroGrip technológiának köszönhetően pedig, akár a 0,5 mm-es szőrszálakat is eltávolítja és IGEN, ELTÁVOLÍTJA!

CIMG0398

Az epilátor igazodik a testünkhöz, köszönhető ez a billenő fejnek. Ami nekem nagyon, de nagyon tetszett, az a nagy rezgésszámú masszázs, mely epilálás közben finoman masszírozza a bőrünket, ezzel csökkentve a fájdalmat. Persze nem mondom, hogy nem éreztem fájdalmat, mert a szőr gyökeres eltávolítása a nagy fájdalomtűrő képességgel rendelkező személyeknek is gondot okozhat. De lényegesen kevésbé fájt, mint a régi epilátorommal. Két fokozat közül választhatunk a saját igényeinknek megfelelően.

  1. sebességfokozat a gyengéd epililáláshoz
  2. sebességfokozat az extra hatékony epiláláshoz

A Wet&Dry technológiának köszönhetően ezt az epilátort a kádban fürdés vagy zuhanyzás közben is használhatjuk, mivel kizárólag vezeték nélkül működik.

Itt meg is kell említenem, hogy mit is jelent a kizárólag csak vezeték nélkül működik. 🙂 Az epilátor egy akkumulátorral van ellátva, mely 1 óra hossza alatt feltöltődik és 40 perces folyamatos használatot tesz lehetővé. Ennyi idő alatt simán végzünk a lábunkkal és a hónaljunkkal. A feltöltés közben villogó fényt láthatunk, mikor feltöltött folyamatosan világító fényt ad.

CIMG0409

Az epilátor feje eltávolítható és rácsatlakoztatható az bőrradírozó kefe. Nagyon kellemes, puha sörtékkel van ellátva, melynek használatával eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket, így a szőrszálak könnyebben nőnek, nem lesz benövő szőrszálunk, ami valljuk be, elég idegsítő. Ha biztosra akarunk menni, akkor epilálás előtt 1 nappal végezzük el a radírozást.

CIMG0401

CIMG0402

CIMG0403

Továbbá van egy külön kis elemmel működő arctisztító kefe is. Ennek is nagyon puha sörtéi vannak, hiszen az arc érzékeny. Szárazon és nedvesen is használható, de kellemesebb nedvesen. Kedvenc arclemosónkat használhatjuk hozzá. Arcunk sokkal selymesebb és puhább lesz a használata után és sokkal jobban beszívja az arckrémünket.

CIMG0404

Összességében meg vagyok elégedve a Braun Silk-épil 9 termékkel és kiegészítőivel. Könnyű kezelni, használat után könnyen tisztítható a hozzá tartozó tisztító kefének köszönhetően, de mivel használható vízben is, így nyugodtan el is moshatjuk. Én a tisztításhoz levettem az epiláló fejet és folyó víz alatt megmostam.

A termékhez kapott táskában tárolhatjuk, melyben nem porosodik és melyben könnyen magunkkal vihetjük, ha elutazunk.

20150523_091605

Köszönöm még egyszer a lehetőséget és bátran ajánlom mindenkinek a Braun Silk-épil 9-et, ha tökéletes simaságra vágynak, melyet gyorsan és egyszerűen, akár nyaralás alatt is elvégezhetünk.

Kedves Olvasóim nem sokára hozok egy receptet is, hiszen még is csak gasztro blogot írok 🙂 Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a bejegyzésem is, remélem, hogy nektek is segítséget nyújtottam a tapasztalataimmal.

Ha tetszik amit látsz, és szeretnél még több mindenről értesülni (pl. éppen mit készítek a konyhámban), gyere a facebook oldalamra.

Facebookon itt találtok: Zsuzsi finomságai

Vélemény, hozzászólás?