Ide fogom gyűjteni azokat a képeket, recepteket, melyeket elkészítettetek innen a blogomról és persze amit meg is mutattatok Nekem. 
Ez egy kis büszkeség fal lesz, melyből látszik, hogy kelendőek a receptjeim, és Nektek is ízlik, nemcsak Nekem. 

A képeket ide várom: zsuzsifinomsagai@gmail.com

Szóval süssetek-főzzetek, mutassátok meg Nekem, és máris kint lesz itt a falon 🙂

2013. szeptember 21.

Ica néni ismét készített Tőlem valamit. Ez pedig nem más, mit a Svéd citromtorta, melyet a lánya Merci névnapjára sütött meg. Csodaszép lett. 🙂

2013. szeptember 20.

Egy kedves ismerősöm Laci, aki egy férfiú, elkészítette a Kókuszos mártogatott, más néven kókuszkocka finomságot. A Párja, aki pék-cukrász, azt mondta, hogy ezt az ízvilágot kereste, de neki sosem sikerül ilyenre. Remélem e recept alapján Ő is kipróbálja majd, és biztos vagyok benne, hogy sikerülni fog neki is.

Kókuszos mártogatott (Ádám László, Bon-bonos)

2013. július 22.

Az egyik unokahúgom, Marcsi vagyis inkább a Párja, Viktor elkészítette a Jamie Oliver féle amerikai palacsintámat. Ehhez mellékelte ezt fotót. Azóta kiderült, hogy Kata, a kisebbik unokahúgom is megsütötte már, csak képet felejtett el mellékelni, ejnye-bejnye 🙂

2013. április 19.

Betti a Nassoló Naplopó blog szerzője által elkészített Borsópörkölt. Az Én receptem alapján készítette a Blogkóstolóra, amin mindketten részt vettünk. Kicsit módosított rajta, tésztával kínálta nem rizzsel, és megszórta sajttal és vörös sóval is. De ez nem baj, mindenki ízlésére formálhatja az ételeket:)

2012. október 11.

Egy még régebben befutott recept, melyet elkészített az egyik rendszeres látogatóm, nem más mint Ica néni. Ő a Vajas háromszöget sütötte meg: