Most is, mint mindig egy kis édes íz. A színe nekem nagyon tetszik, a céklától ilyen. Bence szerette, azóta is szereti a céklát. Ezt a receptet is lehet variálni, és az elkészítés is lehet sütve, nem csak párolva. Én pároltam.
Íme a recept:
Hozzávalók:
- 1 db nagyobb alma
- 1 kis darab édesburgonya
- 1 kis darab cékla
- 1-2 kocka pipicici (nálam kockánként fagyasztva)
Elkészítés:
Mindent megpucolunk és feldaraboljuk. A párolóba tesszük és készre pároljuk. Ha minden megpuhult, és a hús megpárolódott rendesen, akkor összeturmixoljuk. Ha szükséges babavízzel hígítjuk. Langyosra hűtjük és úgy kínáljuk a babának.
Jó étvágyat!
Ha tetszik amit látsz, és szeretnél még több mindenről értesülni (pl. éppen mit készítek a konyhámban), gyere a facebook oldalamra.
Facebookon itt találtok: Zsuzsi finomságai