Ez egy nagyon egyszerű köret. Ha nincs időm vagy kedvem rántott hússal, fasírttal bajlódni, akkor előveszem a fagyasztóból a virslit és megsütöm. Isteni finom. Próbáljátok ki. Megéri.
Íme a receptem, mely rém egyszerű:
Hozzávalók:
- virsli (tetszés szerinti mennyiség)
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A virsliről leveszem a csomagoló anyagot, majd egy késsel bevagdosom. Nem vágom át teljesen, csak bevagdosom. Az olajat egy serpenyőben felforrósítom, majd beleteszek pár darab virslit. Ügyelve arra, hogy sülés közben a virslik be fognak kunkorodni. Mikor az egyik oldal szép piros, akkor átfordítom és megsütöm a másik oldalát is. Papírra kiszedem, hogy a felesleges olajat felszívja.
Főzelék mellé kitűnő köretnek. Én most burgonya főzelék mellé készítettem.
Jó étvágyat!