Pontosan 1 évvel ezelőtt indítottam útjára a Zsuzsi finomságai nevű blogomat. Nagy örömömre szolgál, hogy megoszthatom bárkivel az általam készített finomságokat. Az oldal látogatottsága napról-napra nő, ezzel nagy örömet szereztek nekem.

Kitaláltam, hogy játékot indítok a blog szülinapja alkalmából. Most az ünnepelt szerez örömet 🙂 Egy hónappal ezelőtt el is indult a játék, mely ma 12 órakor zárult le. Nem csak a blogon, hanem a facebook oldalon is hirdettem egy játékot, ahol kényeztető termékeket sorsoltam ki. Nagyon örültem, hogy sikerült felkeltenem a figyelmeteket, mert jelentkező akadt szép számmal. Igaz többre számítottam, de nem vagyok telhetetlen 🙂 nagyon örülök, hogy ennyien jelentkeztetek.

Az iwiw-en meghirdetett játék sorsolására nem került sor, érdeklődés hiánya miatt. Mindössze 2 fő jelentkezett a játékra, pedig többször leírtam, hogy 10 személy jelentkezése szükséges, hogy sorsoljak. Nagyon sajnálom, de nem adom fel, lesz még játék ott is és itt is 🙂

 

 Íme a nyertesek és a nyeremények

Kezdem először a fődíj sorsolás eredményével.

Összesen 28 személy írt megjegyzést az itt található felhívásra. Random.org segítségével sorsoltam ki a nyertest, melyen a 19-es számú jelentkező került ki nyertesként.

Ő nem más, mint Mihaliczáné Kovács Erika.

Nyereménye: 

A facebook-on 54 személy jelentkezett a játékra. Itt is Random.org segítségével sorsoltam, lássuk ott ki nyert és mit is nyert 🙂
A nyertes: Habodás József.
Nyereménye:

Gratulálok a nyerteseknek!

Kérnék szépen a címeket, ahová postázhatom a nyereményt, kérlek írjátok meg a következő e-mail-címre:

gyzsuzsi86@gmail.com

Remélem, hogy továbbra is követitek a blogom, jelentkezem sok-sok finomsággal, és remélhetőleg nem sokára egy új játékkal.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?