Nemrég felkértek, hogy teszteljek egy online ételrendelési oldalt. Ez nem más volt, mint a Foodpanda. Mivel szoktam interneten keresztül rendelni, így gondoltam, miért ne?! Bár kicsit döcögősen indult, mivel nem igazán akartam elhinni, hogy pont engem szemeltek ki. 🙂 De végül csak összejött, csak belementem, és nem bántam meg.

A regisztrációval kellett kezdenem, ami egyáltalán nem nehéz, néhány információra van szükség csupán.

  • név
  • telefonszám
  • e-mail cím
  • jelszó

A regisztráció után kaptam egy e-mail-t, hogy sikeresen regisztráltam, de más honlappal ellentétben, nem itt kellett ezt visszaigazolni. A telefonomra kaptam egy kódot, amivel megerősíthettem a regisztrációmat. Mindez kb. 2 percet vett igénybe, és már rendelhettem is a finom ebédem.

Egy nagyon könnyen használható weboldal ez, ahol több étteremre lehet rákeresni, anélkül, hogy az éttermek honlapját külön kellene felkeresni. Itt minden egy helyen van, csak meg kell adnunk a keresőben, hogy melyik településre szeretnénk rendelni, és máris kiderül, hogy kitől rendelhetünk. Persze vannak még helyek, ahová nem szállítanak ki, többek között az Én lakhelyemre sem, de ez nem végleges, hiszen folyamatosan bővül a kínálat.

Egyszerűen megoldottam a rendelési hely kérdést, mert a munkahelyem Szolnokon van, ahová több étteremből is kiszállítanak. Így sikeresen választottam egy éttermet, majd megrendeltem a kiválasztott ételt. A megrendelt ételt pontosan kiszállították, a megadott időn belül. Ez 30 perc volt. Erről sms-ben is kaptam értesítést.

A választásom a Pita gyorsbüfére esett. Nem ismertem eddig ezt a helyet, de a megrendelt étel nagyon finom volt. Nem mást rendeltem, mint az egyik nagy kedvencemet a gyrost 🙂

Nagyon meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Tökéletes, könnyen érthető  és kezelhető az oldal.
Saját tapasztalatom alapján nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek. Biztosan bárki talál magának, családjának megfelelő éttermet.

Szeretném megköszönni a lehetőséget Lillának, aki felkért erre a szerintem megtisztelő feladatra.

Vélemény, hozzászólás?