Megtiszteltetés ért, Mákvirág jóvoltából, amit itt is nagyon szépen megköszönök: Köszönöm szépen 🙂

liebster-award11

Mákvirág a következő kérdéseket tette fel, melyekre megpróbálok kielégítő választ adni, bár gyermek híján, csak a terveimet tudom elmondani 🙂

1. Milyen indíttatással fogtatok neki blogot írni?

A blog írásba, csak egy hirtelen ötlettől vezérelve kezdtem. Mióta főzök, sütök, mindig készítettem róla fényképeket, melyeket személyen oldalamon közzé tettem. Aztán szépen sorban, egyre jobban belemélyedtem a főzésbe, sütésbe, sok-sok finomságot kipróbáltam, már a készítés közben is fotóztam, így jött az ötlet, hogy akár írhatnék egy blogot is. Na nem azért, hogy sztár legyek, mint Nigella :), hanem csak azért, hogy mások is el tudják készíteni a finomságokat.

2. Mi a célod a  blogoddal?

Mint fentebb írtam, nem szeretnék Nigella lenni :). A célom az volt az induláskor, hogy minél többen megismerhessék a receptjeimet, elkészíthessék, siker élményük lehessen. Minden recepthez fázisfotót is csatolok, és minden receptet kipróbálok. Most 2 év távlatából és több nyereményen túl, melyeket a receptjeimnek köszönhetek, már van bennem egy kis vágy, hogy minél több helyen megismerjenek, esetleg szerepelhessek 🙂

3. Szerinted mitől boldog egy gyerek?

Csak a saját boldog gyerekkoromból tudok kiindulni. Ketten vagyunk testvérek az Öcsémmel, mindig is jól meg voltunk. Az egészséges rivalizálás megvolt mindig, de szerettük, szeretjük egymást. Egy gyerek attól boldog szerintem, hogy szerető családban él. Nem kell, hogy minden megkapjon, amire vágyik, csak az szükséges, hogy szeretetteljes közegben nőjön fel. Megértő szülőkkel, akik mindig a szépre, jóra próbálják nevelni a gyermeket.

4. Vadnak vagy szelídnek nevelni?

Szerintem inkább a kettő között valahol. Az sem jó ha vad, de az sem ha szelíd. Valahogy a középutat  kellene megtalálni 🙂

Most pedig gondban vagyok, mert rajtam a sok, hogy válasszak, kinek adom tovább a díjat 🙂 Ez egy megtisztelő feladat, de egyben nehéz is, hiszen annyi jó blog létezik, és már többen kaptatok a díjból 🙂 Így lehet, lesz olyan is, aki már kapott, de azért megpróbálok úgy választani, hogy még ne legyen díjazott.

1. Juditka konyhája

2. teller-cake

3. Szani konyhája

4. ildi KOKKI

5. KEVA blog

A kérdéseim hozzátok a következőek:

1. Mióta írod a blogot és miért kezdtél bele?
2. Miért éppen ezt a témát választottad?
3. Mi volt eddig a legnagyobb örömöd a blogolásban vagy a bloghoz köthetően?
4. Ha nyaralni mész, magára hagyod a blogod vagy még onnan is jelentkezel? 🙂

 

Azt hiszen részemről ennyi lenne, remélem mindenki megelégedéssel fogadja a válaszaimat, és a kiosztott díjakat is 🙂 Persze szívesen adtam volna több személynek is, de sokan kaptak már, így most talán sikerült olyannak adnom, aki még nem részesült ebben a díjban.

Ha tetszik amit látsz, és szeretnél még több mindenről értesülni (pl. éppen mit készítek a konyhámban), gyere a facebook oldalamra.

Facebookon itt találtok: Zsuzsi finomságai

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?