Ismét eltelt 1 év, immár 3 éves lett a Zsuzsi finomságai!

 

Pedig milyen sokáig gondolkodtam és féltem belevágni. Annyi kérdésem volt, annyira féltem, hogy senki sem fog olvasni, de szerencsére belevágtam és nem bántam meg egyetlen percét sem!

Azt hiszem azóta imádom a blogolást, mióta belekezdtem. Napra pontosan 3 éve! Akkor még blogspotosként, mert valahogy ez tűnt kézenfekvőnek. Aztán egy kedves ismerősöm tanácsára, jelentkeztem a Cafeblogra. Rögtön VIP jelvényért szálltam ringbe 🙂

cafeblog_vip_badge

2014. április 26-án újraszületett a blogom, hiszen attól a naptól kezdve egy szép VIP jelvény díszeleg a blogomon. Rengeteget fejlődtem az évek alatt, köszönhető ez annak is, hogy VIP jelvényesként receptjeim több helyen is megjelennek. Nők Lapja Café, Cafeblog, Nők Lapja Café + és a Startlap. Tudom még több hely is van, de ott még eddig nem találkoztam receptemmel, az előbb felsorolt oldalakon viszont igen, több ízben is, ami mindig hatalmas örömmel tölt el.

Idén végre sikerült elérnem, hogy a március TOP 20-ba bekerüljek, madarat lehetett volna velem fogatni 🙂

TOP20

Mivel szabadságon vagyok, így a konyhában fogom ünnepelni a blogom születésnapját. Új recepteket fogok kipróbálni, a 3. szülinap tiszteletére 3 receptet is 🙂 Ezekről még fényképet nem tudok hozni, de elárulom mit sütök, jövőhéten pedig úgy is meglátjátok, sőt el is készíthetitek, ha szeretnétek.

  1. Reggel készítek egy adag, 3 rúd (itt is a 3-as szám) Francia bagettet.
  2. Egy finom süteményt kávéval, ami nem más, mint az Amerikai kávés sütemény.
  3. És készítek egy adag finom Citromos töltött kekszet is.

Készültem egy kis játékkal is, ami már igaz, hogy 3. napja tart, de ma éjfélig még bárki csatlakozhat. A lényeg, hogy a Zsuzsi finomságai facebook oldalához csatlakozzon, ott pedig a játékfelhíváshoz írjon egy szép kis szülinapi versikét.

Részletes játékszabályzat

Játékfelhívása nyeremény pedig a facebook-on látható, de ígérem finom lesz! 🙂

Köszönöm szépen minden kedves Olvasómnak, hogy hozzájárulnak a sikerélményeimhez és biztatnak újabb és újabb receptek közzétételére. Remélem még sokáig velem maradtok!

Zsuzsi

 

Vélemény, hozzászólás?